Mrt

Ramazan ayı coşkusunu ve bereketini dolu dolu yaşayabilmek ve yaşatabilmek amacı ile sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından sınıf iftar programları düzenlenmiştir.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İnsanların kütüphaneleri yakından tanımaları ve kütüphanelerden daha çok yararlanmalarını teşvik etmek amacı ile 1964 yılından beri her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta, Kütüphane Haftası olarak kutlanıyor. Kütüphane Haftası Kutlama Programıında yer alan etkinliklerle; bireysel ve toplumsal gelişmenin temel yapı taşlarından biri olan kütüphanelere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalık düzeyinin geliştirilmesi ve kütüphanelerin bilgiye erişimdeki vazgeçilmez rolüne dikkat çekilmesi amaçlanıyor.Bu amaç ile okulumuzda çalışmalar yapan Meslek Dersleri Öğretmenimiz Metin ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümünü,Edebiyat Öğretmenimiz Özlem US rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladıkları programla kutladık.Bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.Programda günün anlam ve önemini belirten yazı,şiirlere,mini tiyatro gösterisine,videolara yer verildi.Emeklerinden dolayı Edebiyat Öğretmenimiz Özlem US'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.